Verdeler van merken

Hove Sanitair gaat voortdurend op zoek naar sterke merken die garant staan voor kwalitatieve topproducten.
Benieuwd naar alle verhalen van onze leveranciers? Neem dan zeker een kijkje op hun website…

Verdeler van Damixa

Wij zijn verdeler en verkooppunt van Damixa. Damixa is een Deens bedrijf en is als sinds 1932 bezig met het ontwerpen van zeer mooie en degelijke kranen. Zij hebben hun eigen designersteam dat volop inzet op schoonheid én functionaliteit van kranen. Zij hebben al heel wat prijzen gewonnen met hun ontwerpen. We hebben een uitgebreid aanbod van Damixa kraanwerk ten toon gesteld in onze winkel.

Meer info en productaanbod op hun website

Geberit Aquaclean douche-toiletten

Wij zijn plaatser en partner van Geberit Aquaclean douche-toiletten. Het douche-toilet is een combinatie van een toilet en een bidet. U geniet van een ultieme toiletbeleving die bovendien erg hygiënisch is. Geen gebruik meer van toiletpapier maar wel van warm water en een droger. Wil u er alvast alles over te weten komen? Kom ze ontdekken in onze winkel, wij hebben twee demo-modellen in werking staan.

Kijk zeker eens op dewebsite

Exclusieve verdeler Sanit-Plast

Hove Sanitair is binnen België de exclusieve verdeler van sanit-plast WC-brillen, ook voor groothandel. Sanit-Plast startte meer dan 20 jaar geleden als familiebedrijf in Polen en groeide inmiddels uit tot de grootste fabrikant van toiletbrillen in polypropeen en duroplast. Zij hebben een zeer uitgebreid aanbod en investeren voortdurend in milieuvriendelijke maatregelen.

Kijk zeker eens op dewebsite