Installatiebedrijf

Als installatiebedrijf kan u bij ons terecht voor al uw vragen in verband met sanitaire -, verwarmings- en aannemingsprojecten aller handen. Hove Sanitair heeft al meer dan 25 jaar ervaring en deze kennis en expertise zetten wij in als u ervoor kiest om met ons te werken.

Wij volgen uw volledige project op van A tot Z en denken met u mee. We werken functioneel en praktisch en adviseren u zo goed mogelijk, niet alleen over aankoop en realisatie maar ook over bijvoorbeeld onderhoud en kosten. Op die manier bent u volledig geïnformeerd.

Sanitair

Hove Sanitair zorgt voor adviesverlening op maat. Wij hebben een goede kijk op de zaak en hebben weet van de evoluties en nieuwigheden op dit gebied.

Wij zorgen voor alle sanitaire installaties (toiletten, douches, baden, lavabo’s, …) in uw woning of winkelpand. Ook voor een gedeeltelijke of volledige renovatie van uw badkamer kan u bij Hove Sanitair terecht. U kiest stijl, toestellen, meubels, materialen en kraanwerk volgens uw budget en wij zorgen voor een perfect resultaat!

Klimaatbeheersing (verwarming / verkoeling)

Hove Sanitair is een prima keuze voor het installeren van uw nieuwe centrale verwarmingsinstallatie en radiatoren. Vloerverwarming, geen enkel probleem! Dit wordt door ons professioneel geplaatst. Een alternatief is een warmtepomp, een milieuvriendelijke oplossing maar niet altijd haalbaar om te plaatsen.

Uiteraard kan u bij Hove Sanitair terecht voor degelijk advies en het zoeken naar de voor u meest ideale oplossing.

Naast verwarmen, kunnen we de ruimtes ook koelen. Het plaatsen van airconditioning is een andere toepassing waarvoor u op ons beroep kan doen.

Water

Op ons kan u rekenen voor al uw riolerings- en afvoerwerken.

Is uw woning niet aangesloten op het rioleringsnetwerk? Wil u graag zelf uw regenwater benutten en zuiveren? Hove Sanitair kan u adviseren rond zuivering van regenwater alsook het installeren van een zuiveringsinstallatie.

Wij plaatsen drukverhogingsinstallaties als het debiet van uw water te laag is.

Hove Sanitair is vertrouwd met alle kunststofdichtingen en zorgt voor lekvrije oplossingen.

Het aanleggen van uw zwemvijver is eveneens een van onze specialiteiten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Algemene aannemingen

Wij zorgen voor uw algemene aannemingswerken zoals het aanleggen van opritten en het leggen van hellende of platte daken.

Heeft u een andere vraag? Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.