Winkel – Giftshop

In onze winkel vindt u heel veel verschillende stijlen en modellen van kranen en douches, toiletten, toiletzittingen, spoelingen, bad- en douchezitjes enzovoort. Makkelijk om te kiezen. Maar er is veel meer.
In onze Giftshop ziet u heel veel leuke spullen voor uw keuken en badkamer gaande van verlichting en gadgets tot allerlei accessoires voor uw toilet en badkamer.
Daarnaast biedt Hove Sanitair u ook een groot assortiment geschenkartikelen. We hebben een mooi aanbod van tafel- en badlinnen en prachtige sokken. Zeepjes, exclusieve wens- en postkaarten, kaarsen, magneten, borstels, geurartikelen, … U vindt het allemaal!
Ons assortiment verandert regelmatig dus spring gerust eens binnen en laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod.

Geschenkartikelen

Wij houden van merken met een verhaal waar kwaliteit en design hoog in het vaandel staan. Producten waar u of de ontvanger van uw cadeau heel lang plezier aan gaan beleven. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe merken dus kom regelmatig langs om alles te ontdekken.

Een greep uit onze producten

Autour du Bain

Clean and Green Cosmetic, handmade in France! Plantaardige ingrediënten, handgemaakte producten en 100% Franse makelij in de fabriek nabij Toulouse. Cupcakes niet om op te eten maar om je zalig te verwennen in je bad of onder de douche.

Beauvillé

Frans bedrijf dat garant staat voor modieus tafellinnen. Met een traditie die al decennia meegaat.

Berthe Aux Grands Pieds

Prachtige sokken voor dames en heren. Een uitgebreid assortiment te koop bij Hove Sanitair als een van de enige verkopers in België!

Blomus

Duits familiebedrijf opgericht in 1961. Inmiddels is het al de 4de generatie Blomus die de zaak leidt en dit vanuit de regio Noordrijn-Westfalen. Ondertussen uitgegroeid tot een wereldspeler voor onder andere allerlei badkameraccessoires zoals toiletborstel- en toiletrolhouders, haakjes, vuilbakken, manden enzovoort. Niet voor niets is hun slogan “Run by family, driven by passion” .

Castelbel

Opgericht in 1999 in de buurt van Porto. Een 100% Portugees merk dat garant staat voor zeep, geurkaarsen, geurzakjes en geurstokjes voor elke gelegenheid. Heerlijk om te krijgen of te geven!

Claus Porto

Zeep en geurproducten van Portugese makelij sinds 1887. Door en door degelijk.

Filt

Frans bedrijf uit het Normandische Caen dat sinds 1860 koorden, touwen en wieken maakt. Bij Hove Sanitair vind je hun topproduct: boodschappentasjes van touw in alle kleuren van de regenboog. Ze wegen niets, zijn ijzersterk en gaan jaren mee.

Graccioza

Portugees bedrijf dat in 1974 startte. Zij produceren kwalitatief badlinnen (handdoeken, washandjes, badkamer- en WC-matten).

Joseph Joseph

Joseph Joseph werd in 2003 opgericht door de tweelingbroers Antony en Richard Joseph en ze hebben hun hoofdkantoor in Londen in het Verenigd Koninkrijk. Al van jongs af aan waren ze gebeten door uitvindingen en hun ontwerpen zijn vooral gekenmerkt door functionaliteit en design. Hun toiletborstels zijn geniaal en maken het leven eens zo eenvoudig.

Martin de Candre.

Frans familiebedrijf dat meer dan 40 jaar natuurlijke zepen maakt. Zeepblokken, vloeibare zeep en scheerzeep steeds ambachtelijk gemaakt met traditionele oergeuren.

Opinel

Wie kent ze niet, de messen van Opinel? Joseph Opinel ontwikkelt in 1890 het befaamde zakmes en tot op de dag van vandaag zijn het zijn nazaten die onder andere de zakmessen van Opinel nog steeds fabriceren in de Franse Alpen.

Redecker

Borstelhuis Redecker staat sinds 1935 garant voor borstels of hoe ze het zelf zeggen in 3 woorden: natuurlijk, prachtig en praktisch! Duitse degelijkheid gepaard gaande met functioneel design.

Savonneries Bruxelloise

Op en top Belgisch, in 1926 opgericht en sinds 2016 Hofleverancier. Nog steeds gevestigd in het noorden van Brussel maar sindsdien geëvolueerd naar een modern bedrijf dat zero-waste hoog in het vaandel draagt.

Umbra

Een Canadees bedrijf dat sinds 1979 eigentijdse moderne producten ontwerpt die passen in veel huishoudens. Toilet-, badkamer- en keukenaccessoires die het leven eens zo aangenaam maken.